Με πόρους του ΕΣΠΑ ολοκληρώθηκε το νέο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε για τους μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου Θέρμης μετά την ολοκλήρωση εσωτερικών διαρρυθμίσεων του υφιστάμενου κτιρίου.

Πρόκειται για ένα έργο ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το έργο επιθεώρησε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου και του δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου.

Πρόκειται για μια σχολική μονάδα πρότυπο που λειτούργησε για πρώτη χρονιά πέρσι και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε φέτος με επιπρόσθετες κτιριακές παρεμβάσεις.

Το σχολείο περιλαμβάνει 9 αίθουσες διδασκαλίας, χώρους γραφείων Διοίκησης (γραμματεία, γραφείο Διευθυντή, γραφεία δασκάλων), εργαστήρια Πληροφορικής, Ξένων Γλωσσών και Φυσικών Επιστημών, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρους μικρών γραφείων, μεγάλο ημιυπαίθριο χώρο (υπόστεγο) και όλους τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους (αποθήκες και WC). Το σύνολο των ωφέλιμων χώρων του σχολείου ανέρχεται σε περίπου 1.350τμ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο